Si necessite els serveis del DO, què he de fer?

Ací t’indiquem breument què s’ha de fer i com, per accedir als serveis del DO.

Quins passos són necessaris?

1. Petició (sempre a través del tutor/a): la farà la família, qualsevol mestre que ho considere necessari o el propi alumne. El tutor emplenarà la sol·licitud facilitada pel DO després d’haver informat i/o consultat a la família.

2. Signatura dels documents: la família signa el consentiment on s’inclou el servei del DO que es creu convenient en cada cas (Pedagogia terapèutica, suport, Audició i llenguatge, atenció individualitzada,…)

3. Derivació al  servei corresponent: Les responsables del DO estudien cada cas i es deriva al servei que correspon.

GRÀCIES!!

Tots els cursos escolars acollim al Departament d’Orientació alumnat en pràctiques, de PT, AL, psicologia, pedagogia, psicopedagogia… Gràcies de tot cor a les persones que escolliu el nostre centre per aprendre i compartir experiències. Gràcies per la vostra feina i dedicació! Nosaltres també aprenem molt de vosaltres! Gràcies a les…

Continue reading

Ja estem en marxa!!!

Per a l’alumnat de 3ESO– tutories per part de les orientadores+exposició Àgora (dimarts 21/2/23) Per a l’alumnat de 4ESO– tutories per part de les orientadores+exposició Àgora (dimarts 21/2/23)+tertúlies amb professionals i tallers CCFF i Batxillerat a l’UPV (dimecres 22/2/23)+ encontre amb antics/gues alumnes… US ESPEREM!!!

Continue reading