Si necessite els serveis del DO, què he de fer?

Ací t’indiquem breument què s’ha de fer i com, per accedir als serveis del DO.

Quins passos són necessaris?

1. Petició (sempre a través del tutor/a): la farà la família, qualsevol mestre que ho considere necessari o el propi alumne. El tutor emplenarà la sol·licitud facilitada pel DO després d’haver informat i/o consultat a la família.

2. Signatura dels documents: la família signa el consentiment on s’inclou el servei del DO que es creu convenient en cada cas (Pedagogia terapèutica, suport, Audició i llenguatge, atenció individualitzada,…)

3. Derivació al  servei corresponent: Les responsables del DO estudien cada cas i es deriva al servei que correspon.

Reflexiones…

https://www.facebook.com/AprendemosJuntosBBVA/videos/1288108461526377/ Compartimos con vosotros/as esta charla con Cristina Gutiérrez, educadora emocional. Nos ha parecido un enfoque muy interesante, al menos para planteárnoslo en familia. Esperamos que sea de vuestro interés.

Continue reading

ATENCIÓ AUDICIÓ I LLENGUATGE CURS 20/21

Us presentem la infografia que ens han facilitat els nostres companys i companyes de l’SPE perquè conegueu com serà l’atenció de l’alumnat que necessita treballar específicament el llenguatge, enguany, degut a les circumstàncies sanitàries. La «nostra» logopeda és Paula Navarro. Ella s’encarrega de l’atenció de l’alumnat i la coordinació amb…

Continue reading